BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

๑۩۞۩๑ our local ๑۩۞۩๑

hear it.. feel it.. u can do it..

Friday, September 04, 2009

Bila irama bersatu dengan lagu..

kring...kring..........kring....kring.......
telefon aku berdering memecah suasana malam...
no yang aku x kenali pulak tu..
aku pu jawab jela.. mana taw orang2 penting ker..

shah: hello... ni arul ke..??
arul: ni sape ni..??
shah: ni arul ke..??
arul: yup.. kenapa..?? sape yang call ni..??
shah: ni shah, member atam..
arul: shah maner lak ni..??
shah: member tempat keje dia la..
arul: owh.. kenapa..?? ada hal dunia ke akhirat..??
shah: hahaha... (gelak manje).. aku nak ajak g jamming ni..
arul: hah!!! jamming..??
shah: yup.. jom la.. g layan2 kepala...
arul: aku mana la taw men benda2 alah ni...
shah: x payah tipu la.. atam bgtaw ko pnh men (drum) sblom ni..
arul: lorh... hahaha... (gelak datuk K)
shah: aku tggu ko kt bawah.. cepat sket..
arul: ok2.. aku mndi dulu.. jmpa nnt k.. chow..
shah: chow...

itu antara beberapa bual ayat penyata yang aku borakkan...
so aku pon siap2 la n turun ke bwah..
n sampai je kt tempat jamming tu...
smua bilik penuh.. adoyaiiii... lmbat booking la ni..
yang ada pon satu bilik ni.. 1/2 jam jer leh men..
mana ckup nak wat layan kepala..
tapi xpela.. daripada x dapat nak layan...
n apa2 pon.. sempat la men 3 4 5 6 buah lagu..
lamo dowh xmen drum.. da dekat 3 tahun x pegang..
hahaha.. apa2 pun td mmg enjoy la..
ok.. jmpa lagi.. bye smua..
Assalamualaikum WBT..

1 kata-kata kesat:

ijoks2009 said...

Salam tuan blog,Terima kasih sebab linkkan blog saya kat sini,Tak sanggka pulak.Macammana boleh jumpa blog saya.?